ESSENIA Nederland

Ronde van de Aartsengelen

De Ronde van de Aartsengelen is een zeer krachtige, levende talisman  en methode voor allen die een leven met het Licht van de Goden op aarde willen leiden.
Een dergelijk wonder, een internationale kring van honderden Engel-dragers, verzameld in éen intentie, rondom het kloppende hart van de cyclus van de seizoenen en de ermee verbonden Aartsengelen (Michaël - herfst; Gabriël - winter; Rapfaël - lente en Uriël - zomer) heeft sinds 2000 jaar niet meer bestaan...
Vier keer per jaar, in ieder jaargetijde, gedurende de solstices en de equinoxen, komen de Essenen uit alle landen samen om de Aartsengelen te vereren. Ieder die dat wil kan zich engageren om een Engel te dragen voor de gehele Ronde en om door middel van een dagelijkse discipline en arbeid aan zichzelf, de deugd van die Engel te cultiveren en te belichamen. Dat is een intense en veilige manier van innerlijke en uiterlijke transformatie die het individu een verantwoordelijke en waardevolle plek geven binnen het collectief.


Wie is Gabriël, God - het Water, die heerst over het winter-seizoen?
Viering van Aartsengel Gabriël vindt plaats van 4-8 Januari 2012 in Santa Cristina d'Aro dicht bij Spaanse grens:


Veel informatie Engelstalig over de Ronde van de Aartsengelen:

http://en.oliviermanitara.org/who-are-the-essenes/the-circle-of-the-archangels

en nog veel meer Franstalige info via:

http://oliviermanitara.org/qui-sont-les-esseniens/la-ronde-des-archanges/

(Nederlands tekst volgt zsm)

Fragment van een lezing tijdens de viering van Aartsengel Michaël 2011 - over de toekomst van de mensheidOver Gabriël - Water: