ESSENIA Nederland

Evangeliën van de Aartsengelen

De evangeliën van de Aartsengelen zijn het resultaat van de vieringen in lente (Rafaël), zomer (Uriël), herfst (Michaël) en winter (Gabrïël) ter ere van de Aarstengelen.
Op drie continenten komen dan de Essenen bijeen om te mediteren, te bidden, te dansen, zingen en sacrale ceremonieën uit te voeren om zo voor de Aartsengel van het betreffende jaargetijde een energielichaam te creëren waarin hij zich kan manifesteren. Onder leiding van Olivier Manitara worden in een daartoe speciaal ingerichte tempel, ondersteund door de meditatieve concentratie en aanwezigheid van de groep de Aartsengel aangeroepen. Als het energieveld voldoende krachtig en zuiver is kan de Aartsengel zijn boodschappen via de Meester aan de gemeenschap geven en zelfs de aarde-Moeder en al haar schepselen aanraken met zijn aanwezigheid. De boodschappen (vanwege hun mystieke en poëtische gehalte en het feit dat ze dagelijks hardop 'gepsalmodieerd' worden - 'psalmen' genoemd) worden zorgvuldig opgevangen, uitgeschreven, verwerkt en uitgegeven als de Esseense Evangeliën van de Aartsengelen. Deze boeken bevatten wijsheid en instructie voor de Esseense gemeenschap en de hele mensheid.
Zie ook 
www.evangile-essenien.com  voor meer franstalige informatie.

BINNENKORT IS HET EERSTE NEDERLANDS-TALIGE EVANGELIE VAN AARTSENGEL RAFAËL TE KOOP VIA DEZE SITE.
TITEL: ADEM MET DE ENGELEN, DE TEMPEL VAN DE MEDITATIE

Olivier Manitara over deze Evangeliën:
'In alle tijdperken van de mensheid, hebben de Essenen grootse teksten gebracht die de mensen hebben geïnspireerd en geleid. Wij zijn gelukkig dat wij heden onze traditie kunnen voortzetten en levend kunnen houden. Het Esseense Evangelie is een buitengewoon gelukkige bijdrage van de hedendaagse Esseense traditie aan de mondiale cultuur en aan de openbaring van de schoonheid van de geest.'